Tandvård Solna

I Solna finns ett brett utbud av tandläkare, tandhygienister samt specialistkompetens inom tandvård. Du hittar tandvårdskliniker både i centrum, vid stationen och inne i bostadsområdena.

SolnaFolktandvården Solna ligger vid Västra Vägen 9D, nära Solna centrum mitt emot Solnas stadshus. Här erbjuds allt från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Du kan bland annat få en remiss här om du har allvarligare besvär och du kan även boka en tid om du är intresserad av Frisktandvård. Enklast bokar du ditt besök direkt på internet genom att följa en av länkarna.

Hagakliniken Solna som ligger på Hagalundsgatan 30 är en nybyggd och mycket fräsch mottagning med den senaste utrustningen inom tandvård. Här erbjuds du allt ifrån en enklare undersökning till estetisk tandvård, tandreglering, laserbehandling med mera. Här erbjuds även tandvård på en mängd olika språk, bland annat kroatiska, makedonska, bosniska, serbiska och ryska. Det går bra att boka tid direkt på internet för ett besök.

En annan privatklinik som erbjuder tidsbokning på internet är Citykliniken Solna. Här erbjuder man professionell tandvård med patienten i fokus och specialiserar sig på allmäntandvård, amalgamsanering, implantatoperationer, estetisk tandvård och tandblekning. Citykliniken Solna är även ansluten till försäkringskassan. Kliniken ligger vägg-i-vägg med Hagakliniken på Hagalundsgatan 30. Målet är att alltid ge sina patienter en god munhälsa genom hela livet.

Hos Tandläkare Marina Sabelström-Ingwes arbetar man med all sorts tandvård exempelvis implantat, blekning och snarkskenor. De erbjuder även tandvård på persiska och ryska och vill att du som patient ska känna dig trygg och säker när du kommer till mottagningen. Kliniken ligger nära både tunnelbana och bussar.

För dig som befinner dig i Frösunda finns både Boulevard tandläkarna och tandläkare Karolin Roberto på Gustav III:s Boulevard 41. De finns i fräscha och nya lokaler med all den senaste tekniken. Tandläkare Paul Gawrieh på Hagavägen 18 är den klinik som befinner sig närmast Hagaparken vilket är ett trevligt stopp efter en tandundersökning, kanske även kronprinsessan kan skymta förbi med lilla Estelle.

För tandläkarbehov i Råsunda finns flera alternativ. Tandläkare Monica av Toev och Erika Åberg är grannar och återfinns på Erik Sandbergsgata 24 och 25. Här får du hjälp med all typ av tandvård av professionell personal. På samma gata nummer 6 har tandhygienist Ulrika Melin sin praktik. Här får du god vård i en lugn och trivsam miljö.

Källor: Tandläkare Solna

 

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com