Tandvård Östermalm

En guide för dig som letar efter tandvård i centrala Stockholm. Priser, kommunikationsmöjligheter, utbud och tillgänglighet i området runt Östermalm.

ÖstermalmI närområdet Östermalm finns det över 200 mottagningar för tandvård, så oavsett vart du bor så finns det alltid en tandläkare nära dig. Folktandvården Karlaplan är belägen i köpcentret Fältöversten, som ligger på Valhallavägen 148, centralt och lättillgängligt. De erbjuder enklare tandundersökningar, såväl som mer avancerad tandvård. Vidare är tillgänglighet stor vad gäller privata mottagningar inom hela området, och det är även fritt att välja om du vill gå till Folktandvården eller en privat tandläkare.

För dig som föredrar att planera i förväg eller ej lider av akut problem finns ett flertal mottagningar som erbjuder tidsbokning. Ett exempel är Aqua Dental Care, beläget alldeles intill Stureplan. De erbjuder tandvård i en modern och avslappnad miljö. Här finns stor kompetens inom toppmoderna tandställningar, och de har ett centrum för inman aligner som är en ny effektiv tandställningsteknik.

Tandläkare Mitra Bråkenhielms mottagning ligger centralt belägen på Stureplan 15. Här kan du få all typ av tandvård, och passar väldigt bra för hela familjen. För dig som behöver akut hjälp eller får en tillfällig lucka finns det gott om möjligheter för att få snabb hjälp. Birger-jarlskliniken som ligger centralt beläget i västra Östermalm erbjuder drop-in, men tar även emot bokningar via telefon. För dig med barn passar mottagningen Humlan, som är centralt beläget på Engelbrektsgatan 25, perfekt. Här listar du ditt barn, som sedan automatiskt blir kallad regelbundet. Allt för att göra tandvård så enkelt och smidigt som möjligt för er familj. En annan lokal favorit är den trevliga mottagningen Karla Dental, där tandläkare Karla Reigo har ett specialerbjudande just nu: uppge rabattkoden “tandläkare.se” när du bokar tid där så får du 20% rabatt på en grundundersökning!

Många mottagningar på Östermalm erbjuder allt från enklare undersökningar till specialiserad tandvård. Det finns alltid en specialist belägen nära dig. Agorakliniken Xerxes Faez på Nybrogatan 12, är ett av alla exempel runt Östermalm som erbjuder specialingrepp av varierande slag. För specialistvård kan du behöva en remiss, denna får du enklast via Folktandvården.

Om du befinner dig närmare Stadion hittar du tandläkare Göran Insulander på Valhallavägen 110. Här får du hjälp med all typ av tandvård i en trevlig och vänlig miljö. Vid Karlaplan, på Värtavägen 14 arbetar tandhygienist Marja Albrektson med allt från förebyggande tandvård till mer seriösa tandvårdsproblem.

Fortsätter du längst med Karlavägen fram till Sibyllegatan 28 kommer du att finna Östermalmsmottagningen tandläkare Håkan Granqvist som är specialiserad inom barn- och ungdomstandvård. På parallellgatan Kommendörsgatan 19 ligger Kommendörspraktiken tandvård som erbjuder all typ av tandvård till förmånliga priser.

Källor:

https://tandlakare.se/stockholm/östermalm
http://www.1177.se

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com