Tandvård Kungsholmen

Kungsholmen ligger mycket centralt beläget och kan således erbjuda en stor mängd olika tandläkarmottagningar, totalt finns det ett 40-tal i området. De flesta mottagningarna är privata men här ligger även Folktandvården som dessutom erbjuder akuttider dygnet runt.

Folktandvården har två mottagningar här på Kungsholmen, den ena Folktandvården Fridhemsplan på St Eriksgatan 24 som ligger runt hörnet från tunnelbanestationen, och en akutmottagning som ligger på Polhemsgatan 48, beläget ungefär mellan Fridhemsplan och T-centralen. På akutmottagningen gäller drop-in alla tider på dygnet. Hit kan du gå när din ordinarie mottagning är stängd eller inte kan ta emot dig. Priserna är detsamma som för ordinarie besök på Folktandvården men med ett prispåslag med 50 % efter klockan 19 och på helger. På båda mottagningarna kan du boka tid för allmäntandvård hos tandläkare eller tandhygienist.

Folktandvården erbjuder även någonting som kallas Frisktandvård vilket innebär att du betalar ett fast månadspris oavsett hur många besök du behöver och slipper således dyra överraskningar och får regelbunden tandvård till ett överkomligt pris. För att anmäla dig till Frisktandvård eller för att få veta mer bokar du helt enkelt ett besök hos Folktandvården.

En privat mottagning som erbjuder tandvård är Blanca Dental som ligger på Franzéngatan 67 nära Hornsbergs Strand. Här erbjuds förutom undersökningar och allmän tandvård även estetisk tandvård, snarkskena, implantat, proteser och annat du kan behöva hjälp med inom tandvården. Här går det bra att, precis som hos Folktandvården, boka tid direkt på internet. Om du istället tar dig till Franzéngatan 18 hittar du Family Dental Care. Här får du hjälp med förebyggande tandvård av professionell och trevlig personal, för hela familjen.

Kungsholmen

De flesta tandläkarmottagningar finns längs de stora gatorna med enkel och bekväm åtkomst, främst Hantverkargatan och St Eriksgatan. Här hittar du bland annat tandläkare Lena Debatin på Hantverkargatan 86 och tandläkare Lars Erlandsson på St Eriksgatan 56, de båda erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp.

Om du är i behov av specialisttandvård kan du vända dig till Stockholms Specialisttandvård på Parmmätargatan 9. De erbjuder hjälp vid rotfyllning, lagning av ytor, om du behöver en ny krona, likväl som basundersökningar och tanduttagning. De erbjuder hjälp i en lugn och trygg miljö där du kan känna dig välkommen. Tandvården är av högsta kvalitet och utförs av erfarna och professionella tandläkare.

Källa: Tandläkare på Kungsholmen

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com